Borgermøde om bolig og livskvalitet i det gode seniorliv

Borgermøde om bolig og livskvalitet i det gode seniorliv

22. januar 2012 - kl. 9:41 - af

Hvilke tanker gør du dig om din boligsituation i dit seniorliv? Hvordan hænger bolig og livskvalitet sammen for dig? Hvilke boligformer findes, hvis du får brug for anden bolig? Hvordan kan træning og teknologi hjælpe dig til at blive boende i eget hjem længst muligt?

Det er nogle at de spørgsmål, Frederikshavn Kommune søger svar på ved et borgermøde i Rådhuscentret i Frederikshavn den 2. februar.

På borgermødet vil der være indlæg om Frederikshavn Kommunes rehabiliterings-indsats ”Længst muligt i eget Liv”, og indlæg om hvordan udviklingen er indenfor velfærdsteknologi. Der vil blive informeret om kommunens rolle indenfor visiterede boliger, samt indlæg om hvordan det er at bo i et moderne seniorboligmiljø.

Aftenen vil blive rundet af med en debat, hvor alle har mulighed for at komme til orde.

– Vi har selvfølgelig nogle ideer om, hvordan plejeboligsituationen vil udvikle sig i kommunen, men vi ser det som en fornem opgave at få afklaret, hvad borgerne selv siger om deres egen fremtid. I dag er der flere muligheder end nogensinde før for at give ældre borgere mulighed for at blive i deres eget hjem. Det er tilbud om rehabilitering og genoptræning samt et stærkt fokus på nye teknologiske hjælpemidler, der kan gøre hverdagen lettere for borgerne. Vi står overfor vigtige beslutninger om fremtidens ældre- og plejeboliger, og derfor vil vi gerne høre borgernes tanker om mulighederne, siger Peter E. Nielsen formand for Socialudvalget.

Borgermødet afholdes i Rådhuscentret torsdag den 2. februar fra kl. 17.00 – 20.30, og kommunen er vært ved et mindre traktement i pausen. – Vi håber på et rigtigt godt fremmøde og glæder os til en god debat, slutter Peter E. Nielsen.

Af hensyn til traktement bedes interesserede tilmelde sig inden den 30. januar kl. 13.00. Tilmelding foregår pr. mail på myndighedsafdelingen@frederikshavn .dk eller på telefon 98 45 53 41.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde om bolig og livskvalitet i det gode seniorliv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER