Træning på højeste plan i Flauenskjold

Træning på højeste plan i Flauenskjold

21. januar 2012 - kl. 10:33 - af

Dybvad-Håndbold-Flauenskjold (DHF) havde tirsdag den 17. januar 2012 besøg af Aalborg DH´s dameligahold, som havde lånt Flauenskjold-hallen til en gang træning. DHF er samarbejdsklub med Aalborg DH, og det var via dette samarbejde, at besøget var kommet i stand.

Pigerne fra Aalborg DH varmede op med mange forskellige remedier, som er lidt forskellig fra den måde, vores egne spillere varmer op på. F.eks. vakte en såkaldt Body Blade interesse fra nogle af de mange interesserede tilskuere, som var mødt op for at se hvordan sådan en gang træning på højeste plan foregår.  Assistenttræneren forklarede at man med en body blade kunne få varmet alle de små muskler i skuldrene op, via de vibrationer den udsendte når man brugte den.

Der var mødt ca. 50 børn, trænere og forældre op i hallen, som fulgte opvarmning og træning med stor interesse.

Efter træningen var der mange børn, som fik autografer af spillerne og cheftræner Allan Heine og fik taget billeder sammen med nogle af dem også – og det var dejligt at se, at Aalborg DH spillerne gav sig tid til at snakke med børnene, mens de velvilligt skrev autografer. Nogle af børnenes profilbilleder på Facebook er da også efterfølgende blevet skiftet ud med billeder, hvor de er fotograferet sammen med Aalborg DH spillerne.

Derefter var der frugt og vand til tilskuerne og spillerne, og dette blev modtaget med stor tak og var nok tiltrængt efter en hård omgang træning, hvorefter det var tid til at sige farvel for denne gang. Det er bestemt ikke sidste gang, at DHF vil byde ind på et gæstebesøg af de flinke ADH spillere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træning på højeste plan i Flauenskjold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger