Måske livreddere i Sæby og Skagen igen

Måske livreddere i Sæby og Skagen igen

21. januar 2012 - kl. 10:46 - af

På mødet den 17. januar 2012 udtrykte medlemmerne af teknisk udvalg ønske om, at også Skagen og Sæby i fremtiden skal have livredder til rådighed i badesæsonen. På mødet blev det besluttet, at forlænge kontrakten endnu 5 år med Tryg-Fonden for så vidt angår livredning på Palmestranden i Frederikshavn. Kr. 15.000 er afsat pr. år i 5 år til dette formål.

Udvalget har besluttet, at forvaltningen skal se på mulighederne for livredning i Skagen og Sæby, og herefter udarbejde et beslutningsgrundlag. Både Skagen og Sæby havde for få år siden kystlivreddere, men det blev sparet væk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Måske livreddere i Sæby og Skagen igen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER