
Hjemmelavet brændevin af nordjyske råvarer
21. januar 2012 - kl. 0:46 - af Henrik Christensen (web-redaktør)
Hos Frank´s Restaurant er de gået igang med at lave deres egen, helt nordjyske brændevin sammen med Nordisk brænderi, & Anders Bilgram.
Der er købt 1000 kg økologiske æbler hos frugtplantagen Baksminde, og lige nu er Anders igang med at brænde æblerne om til brændevin.
Senere smagsætter de så æblerne med 5 forskellige nordjyske krydderurter, og snapsen er så klar til påsken.
Frank Størup fortæller, at de også har startet et samarbejde med Bondegårds Hyben, om at lave tre helt nordjyske marmelader og en chutney. Disse vil ligeledes være klar til salg fra påske.
Endnu et nyt tiltag er et samarbejde med en turistorganisation i Aalborg, som vil sende deres udenlandske turister med bus op for at spise en rent nordjysk frokost, hele foråret og efteråret.
Det at bruge rent nordjyske råvarer, virker bare helt rigtigt, og vores gæster er meget glade, slutter Frank.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Hjemmelavet brændevin af nordjyske råvarer' til en bekendt