Hjemmelavet brændevin af nordjyske råvarer

Hjemmelavet brændevin af nordjyske råvarer

21. januar 2012 - kl. 0:46 - af

Hos Frank´s Restaurant er de gået igang med at lave deres egen, helt nordjyske brændevin sammen med Nordisk brænderi, & Anders Bilgram.
Der er købt 1000 kg økologiske æbler hos frugtplantagen Baksminde, og lige nu er Anders igang med at brænde æblerne om til brændevin.
Senere smagsætter de så æblerne med 5 forskellige nordjyske krydderurter, og snapsen er så klar til påsken.

Frank Størup fortæller, at de også har startet et samarbejde med Bondegårds Hyben, om at lave tre helt nordjyske marmelader og en chutney. Disse vil ligeledes være klar til salg fra påske.

Endnu et nyt tiltag er et samarbejde med en turistorganisation i Aalborg, som vil sende deres udenlandske turister med bus op for at spise en rent nordjysk frokost, hele foråret og efteråret.

Det at bruge rent nordjyske råvarer, virker bare helt rigtigt, og vores gæster er meget glade, slutter Frank.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjemmelavet brændevin af nordjyske råvarer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger