Den første sne gav glatte veje og buler

Den første sne gav glatte veje og buler

20. januar 2012 - kl. 0:46 - af

Mens de fleste sad bænket foran TV’et for at se landsholdet i håndbold tabe til Polen, valgte andre at prøve kræfter med den første smagsprøve på den danske vinter. Et pludseligt voldsomt snefald gjorde vejene utrolig glatte i Nordjylland og dermed også i Sæby, det måtte en midaldrende kvinde sande, da hendes bil ikke ville stoppe, da hun aktiverede bremsen i krydset ved City Vest. Bilen fortsatte derfor ud på Ålborgvej, og her blev den ramt i siden af en bil, der kom kørende fra nord. Heldigvis skete der ingen personskade, men begge biler måtte fjernes fra hovedvejen af Tom’s Autohjælp og Falck, da de ikke kunne køre fra stedet ved egen kraft. Uheldet gav ikke de store trafikale problemer, og alt var hurtigt bragt tilbage til normal lige bortset fra de stadig glatte veje.
Der loves mere sne i weekenden, så alle opfordres til at køre forsigtigt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Den første sne gav glatte veje og buler ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER