To rejsegilder i Frederikshavn Boligforening

To rejsegilder i Frederikshavn Boligforening

19. januar 2012 - kl. 15:51 - af

Byggerierne på Mariested og SenhjerneskadeCenter Nord er nu så langt, at Frederikshavn Boligforening og Frederikshavn Kommune inviterer til rejsegilde, hvor der vil være mulighed for at takke håndværkere og entreprenører for et godt arbejde.

Mariested er boligforeningens første egentlige lav energiprojekt med oprindelig 36 boliger, som efterhånden var blevet utidssvarende, og Frederikshavn Kommune fik i 2009 opgaven med at renovere og modernisere bygningerne. Det betød, boligerne skulle gøres større, og at de oprindelig 36 boliger skulle laves om til 26 større boliger. De nye boliger er gjort færdige og beboerne flyttede ind sidste sommer. Rejsegildet denne gang er for renoveringen af den oprindelige bygning, så der nu er ialt 44 energirigtige boliger og serviceareal.

Projektering af Senhjerneskadecenteret (SCN) er sket nogle år senere, og boligforeningens ambitionsniveau for nybyggerier er i mellemtiden steget.

SCN er et bofællesskab med 24 nye boliger, hvor de 12 med serviceareal allerede et taget i brug. Rejsegildet er for næste etape også på 12 boliger. SCN adskiller sig ved et særligt center, hvor der er samarbejde med Ålborg Universitet omkring forskning mm i senhjerneskader. Et samarbejde, der er en gevinst for de senhjernskadede, for forskningen og for kommunen. I centeret er der også gjort plads til pårørende og Hjernesagen, der får lokaler til deres aktiviteter.

Vi håber, at mange har tid og lyst til at deltage og ser frem til et par timer sammen med håndværkerne, entreprenører og rådgivere på projektet, AAU, beboere og pårørende og kommunens og boligforeningens samarbejdspartnere og ansatte.

En kommentar til “To rejsegilder i Frederikshavn Boligforening” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “To rejsegilder i Frederikshavn Boligforening”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To rejsegilder i Frederikshavn Boligforening ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger