Sæby tabte trods stærkt forsvarsspil

Sæby tabte trods stærkt forsvarsspil

19. januar 2012 - kl. 0:05 - af

Godt forsvarsspil holdt scoringer nede i årets første kamp for Sæbys divisions damer, men det var desværre ikke nok til at vinde årets første kamp ude mod et stærkt spillende Åbyhøj hold i Århus.

1. division damer Åbyhøj – Sæby 51-41

Første periode: Begge hold havde lagt vægt på forsvaret. Der skulle gå næsten tre minutter før første scoring faldt.  Det var dog hjemmeholdet, der bragte sig foran 5-0, inden Sæbys Signe Brandt scorede for Sæby. Åbyhøj vinder perioden 16-10.

Anden periode: Her havde begge hold utroligt svært ved at komme til de rigtige afslutninger. Der blev ikke givet meget plads til angriberne. Perioden endte med en utrolig lav score, dog igen hjemmeholdet med flest point, ved halvleg førte Åbyhøj med 25-15.

Tredje periode: Hjemmeholdet fik hurtigt holdfejl, som satte Sæbyspillerne på straffelinen. Her holdt Sæby en god scorings procent, men desværre ikke nok til at hente ind på Åbyhøj. Men Sæby holdt dog kontakten og kampen virkede stadig åben. Ved periodens slutning er stillingen 39-25.

Fjerde periode: Med et godt presforsvar hentede Sæbyspillerne ind på Åbyhøj, og vandt de første fire minutter med 10-2 ved stillingen 41-35. Sæby blev stadig fejlet op af banen. Det gav mange straffekast, som blev omsat til scoringer. Sæby vinder perioden 19-12, men desværre er det ikke nok. Åbyhøj vinder opgøret 51-41.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 19 point, Henriette Sørensen 9, Louise Munch 5, Nanna Jensen 4, Charlotte Simonsen 3 og Ninna Munch 1 point.

”En skam at vores angreb ikke kunne bryde mere igennem, men stor ros til vores forsvarsspil, som vi har arbejdet meget med at forbedre siden, vi startede sæsonen her efter juleferien”, udtaler træner Henrik Hansen efter kampen.

Næste kamp for Sæbydamerne bliver på lørdag, hvor holdet tager imod AUS fra Århus. Her forventes der et meget tæt opgør.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby tabte trods stærkt forsvarsspil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger