Præsten fortæller om sin studietur til Tyrkiet

Præsten fortæller om sin studietur til Tyrkiet

19. januar 2012 - kl. 16:36 - af

Sognepræst Kate Felskov har i november været på studietur til Tyrkiet for at stikke en finger i jorden og finde ud af, om Tyrkiet kunne være et rejsemål for menighederne i den gamle Sæby Kommune.

Nu inviteres alle interesserede, også de, der ikke kunne drømme om at tage på en sådan rejse, til at komme til en aften i graverboligen ved Volstrup Kirke, Fredborgvej 2, tirsdag den 24. januar kl. 19,00.

Emnet for rejsen var de syv menigheder i Lilleasien, som vi læser om i Bibelen i Johannes’ Åbenbaring: Pergamon, Efesos, Smyrna, Sardes, Filadelfia, Laodikea og Thyatira. Vi rejste derned for at prøve at få et indtryk af, hvordan de første kristne menigheder kan have levet.

Det var en meget spændende rejse, hvor vi også fik et indtryk af Istanbul og et indblik i, hvordan kristne i dagens Tyrkiet er udsat for forfølgelser.

Kom og hør nærmere og se nogle af præstens billeder!

Menighedsrådet er vært ved en kop kaffe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præsten fortæller om sin studietur til Tyrkiet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER