Uro og hærværk i Sæby i weekenden

Uro og hærværk i Sæby i weekenden

16. januar 2012 - kl. 15:17 - af

Natten mellem fredag og lørdag kl. ca. 2 gik en 21-årig mand fra Sæby, uvist af hvilken årsag, til angreb på en 17-årig Sæbynit på Club Remix. Den 17-årige, som fik smidt en flaske i hovedet, fortæller til politiet, at de to unge mænd ikke kendte hinanden i forvejen, men at den 21-årige mere eller mindre søgte efter ballade. Han blev selvfølgelig bortvist fra stedet med 2 års karantæne, og blev senere anholdt på Lanternen, hvorfra han kun modvilligt fulgte med. Han kan nu se frem til en dom for kvalificeret vold. Hele episoden blev optaget på diskotekets videoovervågning og er nu videregivet til politiet.

Fredag nat er der begået hærværk på en Citroen C5 på Wenbovej. En siderude er knust, og der er lavet hul i kofangeren.

På Kappelhavevej er der ligeledes begået hærværk mod en bil, denne gang en VW Transporter. Her er en siderude og et spejl knust.

Aalborgvej er åbenbart spritbilisternes vej. Ved et rutinetjek natten til mandag blev en 34-årig sæbynit standset, og efterfølgende sigtet for spirituskørsel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uro og hærværk i Sæby i weekenden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER