IF Skjold Sæby klar til årets DM i Futsal

IF Skjold Sæby klar til årets DM i Futsal

16. januar 2012 - kl. 0:13 - af

‎Efter afvikling af weekendens stævne i Sæby Fritidscenter kunne Skjold’s Futsalhold strække hænderne i vejret efter de spillede sig videre til DM for tredje år i træk. Med to sejre ud af to mulige, på henholdsvis 12-2 og 10-2 kom billetten sikkert i hus.

DM finalestævnet for herrer bliver afviklet søndag den 5. februar 2012 fra klokken 10.30 i Vejen Idrætscenter, hvor holdene spille om DM pokalen og kr. 25.000.

Finalestævnet får deltagelse af i alt 4 hold, som alle har kvalificeret sig via DBUs Futsal Liga.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby klar til årets DM i Futsal ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER