”Hjælp din bedste og støt din næste”

”Hjælp din bedste og støt din næste”

15. januar 2012 - kl. 0:47 - af

Igen i år går børnebibliotekerne i Frederikshavn Kommune og resten af Danmark sammen med Lego-fonden og Ramasjang om at samle ind til børnene i Afrika.

Bibliotekerne, DR Ramasjang og LEGO Fonden beder alle landets børn om at gøre gode gerninger. For hver god gerning , de laver, donerer LEGO Fonden 25 kroner til Danmarks Indsamling.

I hele januar kan du gøre gode gerninger, og på dr.dk/ramasjang kan du læse mere om, hvordan DU kan hjælpe og printe et skema ud med forslag til gode gerninger. Husk at aflevere skemaet på dit lokale bibliotek gerne den 27. januar, men senest den 31. januar. Ramasjang tæller det samlede antal op og annoncerer det under showet på DR1 den 3. februar.

Danmarks Indsamling 2012 løber af stablen den 3. februar, og de danske børn får endnu engang mulighed for at indsamle millioner af kroner til Afrika uden selv at skulle til lommerne. Vi ved af erfaring, at børn gerne vil hjælpe, og har de seneste to år ved børnenes og LEGO Fondens hjælp indsamlet hhv. 3,4 og 1,9 millioner kroner. Hvis der er over 100.000 børn, der deltager som de seneste år, så kan vi måske slå rekorden.

Du kan læse meget mere om Danmarks Indsamlingen på Ramasjangs hjemmeside: http://www.dr.dk/Ramasjang/ramasjang-live/Indsamling/2012/indsamling2012.htm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Hjælp din bedste og støt din næste”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger