Træet skulle væk, men kranen sagde knæk

Træet skulle væk, men kranen sagde knæk

14. januar 2012 - kl. 6:55 - af

NH-Løft var fredag på det, der i første omgang skulle være en forholdsvis enkel og ligetil opgave ved Skæve Kirke.

Store træer i umiddelbar nærhed af kirken skulle op, og det skulle jo være en enkel sag for en kran af den størrelse, som forefindes hos NH-Løft i Østervrå. Det skulle dog vise sig at gå anderledes.

Kranen skulle løfte et af de sidste træer op af jorden, men af uforklarlige årsager blev opgaven for stor for den næsten nye mobilkran, der under normale omstændigheder skulle kunne løfte 220 tons. Kranen knækkede simpelthen på midten, og Niels Helledie fortæller til SaebyAvis, at der nu skal et nyt udskud til, inden kranen igen kan tages i brug. Der skete heldigvis kun materiel- og ingen personskade, men det kunne være endt katastrofalt.

En noget forbløffet Niels Helledie fortæller også, at han aldrig har oplevet noget lignende, og at årsagen til ulykken endnu er ukendt, men kunne være forårsaget af den kraftige vind på stedet, uden at dette er sikkert.

Et er dog sikkert, den store mobilkran blev under ingen omstændigheder overbelastet, slutter han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træet skulle væk, men kranen sagde knæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER