Overvældende støtte til Lokalhistorisk Forening

Overvældende støtte til Lokalhistorisk Forening

14. januar 2012 - kl. 5:24 - af

I forbindelse med Lokalhistorisk Forening for Voerså og Omegn midt i december søgte om støtte til en projektor blandt firmaer og private, kom det helt bag på bestyrelsen, hvor hurtigt det egentlig gik. Målet var i omegnen af kr. 4.000 –, som blev nået inden nytår. Efter nytår er der kommet nogle flere kroner på kontoen, som foreningen sagtens kan finde anvendelse for i forbindelse med ekstra udstyr til projektoren.

Det skæppede godt i kassen, da Vanggaard Fonden i Sæby støttede med kr. 2.000 -, Dronninglund Sparekasse med kr. 1.000 – og Købmandsgården i Lyngså med kr. 500 -.

Kontoen I Dronninglund Sparekasse er stadig åben og har nummer 9044 0001258117.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overvældende støtte til Lokalhistorisk Forening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER