Gæster og skiforberedelser på Hørby Ungdomsskole

Gæster og skiforberedelser på Hørby Ungdomsskole

14. januar 2012 - kl. 1:12 - af

Ikke så snart er eleverne mødt på Hørby Ungdomsskole efter juleferie, før travheden i efterskolelivet atter melder sig. Således har ugen bl.a. budt på Nordjyske Mesterskaber i Basket på efterskolen HCI ved Haverslev, hvor Hørby deltog med ca. 50 elever, ligesom der har været en træningsaften i volley hjemme på skolen i Hørby med gæster fra andre nordjyske efterskole.

Ligeledes er ’Efterskolernes Aften’ – en aften, hvor de danske efterskoler åbnede dørene for kommende elever – blevet afholdt med masser af aktivitet på skolen og mange gæster udefra.

– Vi havde omkring 175 besøgende, fortæller forstander Mogens Vestergård Pedersen, der glæder sig over, at kommende efterskolefamilier har taget det nye tiltag fra Efterskoleforeningen til sig og har brugt aftenen til at besøge skoler. Det er godt for os, at få kommende elever inden for, så de kan opleve, hvad der sker på skolen, ligesom det også giver noget til mavefornemmelsen, om hvorvidt den kommende elev kan se sig selv i de omgivelser, skolen kan vise – det giver et rigtigt godt fingerpeg i retning af, om man har fundet den rigtige efterskole, siger Mogens Vestergård Pedersen.

Hørby Ungdomsskole åbner igen dørene for interesserede unge og deres forældre søndag den 11. marts fra kl. 13-17, hvor man kan komme og indsnuse atomsfæren i Hørby. Men inden, er kalenderen fyldt for de elever, der går på skolen i indeværende skoleår, og således drager hele holdet sammen med personalet søndag den 22. januar i tre busser fra Nilles til skisportsbyen Oberstdorf i de sydtyske alper for at få en uge i sneen og her udfordre sig selv på alpinski, snowboard eller langrend.

Siden det første elevhold i 1972 har Hørby Ungdomsskole hvert eneste år været på en skirejse med eleverne. De første mange år altid til Norge, men i 2010 blev traditionen brudt, da skolen før første gang kørte sydpå til Alperne. En ny tradition er således skabt med det ene år at besøge de norske fjelde og det andet år de sneklædte og solbeskinnede alper.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gæster og skiforberedelser på Hørby Ungdomsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger