Sæbynit stoppet i nat med stoffer i bilen

Sæbynit stoppet i nat med stoffer i bilen

13. januar 2012 - kl. 13:54 - af

Trods den megen omtale og politiets opmærksomhed rettet på de mange stoffer i Nordjylland, gik en 21-årig mand fra Sæby alligevel i fælden i nat kl. 1.45, da han blev standset på Aalborgvej i Dybvad.

Politiet havde mistanke om, at han havde taget stoffer, hvilket jo er lige så ulovligt at have i blodet som spiritus, hvis man skal føre bil. Ved en nærmere gennemgang af bilen, viste det sig også at den 21-årige havde både hash og skunk i bilen, og han blev derfor anholdt, oplyser Nordjyllands Politi til SaebyAvis.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit stoppet i nat med stoffer i bilen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER