Sæby Svømmebad – nu med 5 år på bagen

Sæby Svømmebad – nu med 5 år på bagen

13. januar 2012 - kl. 2:04 - af

Sæby Svømmebad holder åbent hus i anledningen af 5 års dagen.

Gennem de sidste 5 år har Sæby Svømmebad for alvor kæmpet for at bekræfte eksistensgrundlaget for svømmebade i det danske land. I 2009 blev den nyansatte adm. leder Jeppe Jacobsen rekvireret som konsulent til et nyt svømmebads byggeri på sjælland. Her var ønsket at drage fordel af de mange nye tanker og tiltag, der løbende var blevet tilført Svømmebadet i Sæby. Denne interesse har efterfølgende startet en lavine af nye grønne interitiver på landsplan, hvor Sæby Svømmebad i 2009 blev den første Nordjyske “Green key” godkendet svømmehal. Med besøg af den daværende borgmester Lars Møller samt kultur- og fritidschef Thomas Østergaard, blev den bæredygtige ledelse af svømmebadet, med etableringen at de 435 m2 store solfangeranlæg, for alvor sat på landkortet. Interessen for Sæby modellen betyder, at svømmebadets tekniske chef Kim Kupetz nu også fungere som konsulent for “Green Key” og er i den forbindelse med til at sikre udviklingen af fremtidige grønner svømmehaller.

I 2010 blev AquaPunkt i samarbejde med gigtforeningen præsenteret i landets svømmebade. Her har Sæby Svømmebad selvfølgelig også været med lige fra starten, og Liselotte Schmidt har taget opgaven til sig og er svømmebadets tovholder på de mange nye tiltag, herunder dette års AquaMama projekt.

Svømmebadet har gennem årene lagt lokale til bla. modeshow, Aqua Disko, temaaftener, samt en mode- og wellness messe, og nu blevet kendti hele kommunen for de berømte og berygtede wellness onsdage.

2010 bød desuden på en 6 tons julegave, i det MARTEC fra Frederikshavn valgte, at placere en træningshelikopter i svømmebadet. Det var den daværende MARTEC direktør Erik Møller, der spillede udfordringen ud til svømmebadets leder Jeppe Jacobsen under et tilfældig møde i svømmebadets welnessafdeling. Den omtalte helikopter eller HUET, som den også hedder, er den eneste i Danmark og trækker kunder fra hele Norden.

Slutningen af 2011 bød på svømmebadets sidste skud på stammen, et samarbejde med Stidsholdt, Nordjyllands idrætsefterskole, som ikke kun byder på liniefag og skolesvømning, men også har dannet grobund for Sæbys først svømmeklub, SSK. Efterskolen Stidsholdt har allerede haft første halvår med svømmelinien, og SSK starter med de første hold fra uge 4 i 2012.

Efter 5 år med masser af aktiviteter og kun to ugers lukkeperioder med de sidste garantisager, afslutter MThøjgaard nu et yderst vellykket byggeprojekt.

I den anledning holder svømmebadet Åbent Hus lørdag den 11. februar kl. 10-15. hvor vi vil få besøg af vores foreninger og samarbejdspartnere, der denne dag giver alle interesserede en mulighed for at komme og prøve nogle af de mange aktiviteter, der foregår gennem året.

Desuden er der denne dag mulighed for at se hvilke nye spændende aktiviteter, vi har i støbeskeen for 2012 og 2013.

Entre er denne dag gratis, og vi har kaffe og the i Wellness og saft til ungerne.

2 kommentarer til “Sæby Svømmebad – nu med 5 år på bagen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Sæby Svømmebad – nu med 5 år på bagen”

  • betinna Andersen

    Hej har i noget vand træning for gravide…
    Hvornår, pris med mere..
    Mvh betinna

  • Hej Betinna

    Jeg tror ikke at Sæby svømmebad og wellnesscenter ser din forespørgsel her, men de har en hjemmeside hvor der står alt hvad de har. Mener faktisk de plejer at have hold for gravide.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Svømmebad - nu med 5 år på bagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger