IF Skjold Sæby på hjemmebane i Futsal

IF Skjold Sæby på hjemmebane i Futsal

13. januar 2012 - kl. 0:55 - af

Lørdag den 14 januar ligger Sæby Fritidscenter gulv til 3 kampe i Danmarks bedste futsalrække, Futsal-Liga Vest. Stævnet er det tredje i rækken i denne sæson, og indtil videre har Skjolds mandskab vundet 3 ud af 4 kampe. Før jul sikrede holdet sig en perfekt start på futsalsæsonen, idet Sulsted IF og Egen UI blev besejret med henholdsvis 5-2 og 3-1. I sidste weekend gik turen til Guderup på Als, hvor holdet slog Holstebro 7-1 i den første kamp, men desværre måtte indkassere et nederlag på 6-1 i den anden kamp mod Egen UI. Dette nederlag er holdet opsatte på at revanchere i denne weekend. Holdets træner, Nikolaj Nielsen, udtaler således:
–  Alle omkring holdet var en smule skuffede efter vores første nederlag i turneringen i sidste weekend. Derfor går vi også 100% efter at revanchere dette på lørdag, og jeg tør godt love underholding til de tilskuere som kommer i hallen og støtter holdet.

Kan sikre adgang til DM
Med blot et enkelt point i lørdagens to kampe er Skjolds futsalhold sikre på at skulle til DM for tredje år i træk. Danmarksmesterskaberne i futsal foregår i år i Vejen i den sidste weekend i januar. Her spiller herresenior om søndagen.
Til lørdagens kamp har Skjold ikke mindre end to søskende-par repræsenteret på holdet, i det 2x Nødgaard og 2x Overlade er klar for Skjold. Nikolaj Nielsen har udtaget følgende hold til lørdagens stævne:

Stefan Wesley Henriksen
Daniel Overlade
Tobias Ovelade
Jeppe Vittrup
Patrick Hoffmann
Paw Værnhøj
Patrick Nødgaard
Phillip Nødgaard
Mathias Mygind
Jakob Kristensen

Skjold spiller deres første kamp klokken 12.30 i Sæby Fritidscenter hal A, hvor Sulsted IF er modstanderen. Herefter mødes stævnets to øvrige deltagere, Sulsted IF og Holstebro B. I den sidste kamp tager Skjold imod Holstebro – en kamp der fløjtes i gang klokken 15.30.

Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange vil finde vej til Sæby Fritidscenter for at støtte holdet. Det er ganske gratis at se Danmarks pt. 3. bedste futsalhold leverer god fodbold og god underholdning. Vel mødt!
Se programmet for hele stævnet her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby på hjemmebane i Futsal ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger