Start året i den gode træningscirkel

Start året i den gode træningscirkel

12. januar 2012 - kl. 0:05 - af

LOOP Sæby fejrer det nye år med Åbent hus, gratis prøvetimer og LOOPtjek.

Så er der godt nyt til alle, der ønsker at slette de synlige spor efter julemaden, har brug for et godt afsæt til løbe- eller golfsæsonen eller skal have hjælp til deres nytårsforsæt.

Det er LOOP Cirkeltræning på Sophus Falcksvej 1 i Sæby, der byder indenfor til åbent hus mandag den 16. januar fra klokken 8-20. Her kan alle interesserede kigge ind og se og høre om denne særlige form for træning, hvor man på kun 24 minutter får trænet hele kroppen. Både styrke og kondition.

-“Vi ved, at mange måske har fået et par ekstra kilo på sidebenene i julemåneden. Og mange har måske ikke tid til at holde formen ved lige. LOOP Cirkeltræning er en nem og effektiv måde at smide et par kilo eller komme i form til den nye løbesæson. Med vores åbent hus, håber vi at hjælpe folk ind i en god rytme”, siger centerets daglige leder Lisa Farum Kristiansen.

Under arrangementet vil der være instruktører, som vil guide rundt og fortælle om principperne ved cirkeltræning. Derudover har LOOP i dagens anledning allieret sig med Centerbageriet Sæby og Slagter Engen, som begge giver sunde smagsprøver. Friggafantasy ved Pernille Kragkær udstiller smykker. Sportigan udstiller tøj og har et par gode tilbud med. Aloe Vera produkter fra Forever ved Else Jakobsen byder på smags- og vareprøver. Fra 9.00-14.00 kommer massør Rikke Hjortnæs, som giver “smagsprøver” på hotstonemassage og balancetest med magneter.
Fra 15.00-20.00 kan man møde diætist Randi Svarstad og zoneterapeut Yvonna Frydkjær, som er klar til en snak og et lille tryk under foden. SuperBest Sæby har lovet at der kommer frisk frugt til alle gæsterne.

Et målrettet træningskoncept

I LOOP er al træning lagt an på de unikke fordele ved den afvekslende cirkeltræning. Konceptet er rendyrket og målrettet, og rent fysisk er træningscirklen bygget op med 16 udvalgte fitness-maskiner, der tilsammen giver en balanceret træning af kroppen.

Turen rundt i cirklen foregår uden ventetid, da alle skifter til næste øvelse ved et bestemt lydsignal. Og man kan træde ind i cirklen, hvor der er plads, derved opstår der heller ikke kø. Der er sat 45 sekunder af til hver øvelse, inklusiv skiftetid. Og 2 ture rundt i cirklen giver de 24 minutter.

LOOPs succes skyldes, at vi tilbyder et enkelt og fleksibelt træningskoncept, der giver bedre form til alle- fra den uøvede og utrænede motionist til den seriøse idrætsudøver. Det gør LOOP ideelt til folk, som gerne vil motionere, men har svært ved at finde tiden.
Og så har vi stor succes med den afskærmede kvindecirkel. For nogle kvinder føles det udfordrende at stå frem i træningstøj blandt andre mennesker.

Hos os er der plads til ALLE. Vores ældste medlemmer, mand og kvinde er begge 84 år og vores yngste medlemmer er 15 år, som også er minimums aldersgrænsen for at træne i LOOP, slutter Lisa Farum Kristiansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Start året i den gode træningscirkel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger