Så er alt klar til årets første “Sjov Fredag” i 2012

Så er alt klar til årets første “Sjov Fredag” i 2012

11. januar 2012 - kl. 13:32 - af

Fredag den 13. januar kl. 18.30 går det igen løs i Sæby Fritidscenter, og for alle festglade børn, vil der være muligheder i hyggerummet, på stortrampolinen eller masser af boldspil denne aften, som slutter klokken 22.

Mød op til kammeratligt samvær på tværs af skolerne i kommunen, og få måske nye venner for livet i eller udenfor din egen skole.

En stor gruppe forældre, Sjov Fredagsudvalget og SIK 80 glæder sig endnu engang til at se de mange festglade børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER