Musikkorps Sæby har gjort et scoop til Nytårskoncerten

Musikkorps Sæby har gjort et scoop til Nytårskoncerten

11. januar 2012 - kl. 9:40 - af

Det er lykkedes Musikkorps Sæby af få den folkekære sanger Ann-Mette Elten til årets Nytårskoncert på Hotel Viking, som finder sted 21. januar 2012. Billetsalget er allerede godt igang, og der forventes stor søgning til nytårskoncerten.

Musikkorps Sæby har gennem de seneste 11 år haft stor succes med at tiltrække kendte solister til årets Nyt-årskoncert på Hotel Viking og vi er i år meget stolte af og glade for, at det er lykkedes at få solisten Ann-Mette Elten til Sæby. Orkestrets medlemmer glæder sig meget til at øve og spille sammen med Ann-Mette Elten.

Det giver en fantastisk inspiration og motivation til orkestret, men det er også en stor udfordring. Så Musik-korps Sæby lægger sig i disse dage i selen, for at frembringe det allerbedste til glæde for publikum, til Nytårs-koncerten den 21. januar. Musikkorps Sæby lover at det ikke bliver kedeligt.

Ann-Mette Elten er nok først og fremmest kendt som forsanger i Århus-bandet På Slaget 12, som slog igen-nem i 1986. Sideløbende har Ann-Mette imidlertid også kørt en succesfuld karriere som solist. I februar 2002 udsendte Ann-Mette med På Slaget 12 albummet “Let’ Dance” bestående af gamle 50’er og (især) 60’er hit’s. Albummet blev en kæmpe succes. “Let’s Dance 2” og “3” udkom i henholdsvis november 2002 og juni 2003 – dvs. at gruppen udgav 3 albums på under halvandet år! De tre “Let’s Dance” albums er tilsammen solgt i 240.000 eksemplarer. Den enorme succes med “Let’s Dance” førte også til mange koncertoptrædender og bandet har siden 2002 givet ca. 80 koncerter om året. I 2004 udsendtes “På Slaget 12 spiller På Slaget 12” der som navnet antyder, er en genindspilning af nogle af bandets gamle sange bl.a. en live-udgave af “Hjem til Århus”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkorps Sæby har gjort et scoop til Nytårskoncerten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER