Onsdag får nordjyderne ny regional tv-kanal

Onsdag får nordjyderne ny regional tv-kanal

9. januar 2012 - kl. 14:48 - af

TV2/Nord har onsdag aften kl. 18.00 premiere på nordjydernes nye regionale tv-kanal. Her får nordjyderne masser af nordjyske nyheder og programmer hver dag fra kl. 9.30-23.00 og i weekenden fra kl. 13.30-23.30.

Den nye tv-kanal åbner med et stort talkshow fra Mortens Kro i Aalborg. Her kommer en række kendte nordjyder forbi. Blandt gæsterne er musikeren Allan Olsen, teaterchef Morten Kirkskov, forfatteren Hanne Vibeke Holst, tv-vært Per Christiansen, Anne Kajser fra Slemme slemme piger samt mange flere. Talkshowet styres af Morten Pedholt og sendes fra kl. 18.00 på det nye TV2/Nord.

Premiereaftenen byder også på flere nye nordjyske tv-programmer. Kl. 20.00 sendes første afsnit af serien Genbrugspladsen, som handler om livet på Genbrugspladsen i Hirtshals. Her kommer tv-holdet tæt på både de ansatte og de mange nordjyder, som kommer forbi med deres skrald. Senere på aftenen er der også premiere på programmet Off Road Nordjylland, hvor naturvejleder Carsten Hansen tager seerne med rundt til spændende og ofte ufremkommelige steder i den nordjyske natur.

Programmet har den særlige vinkel, at der på intet tidspunkt køres på asfalt. Naturvejlederen kører rundt i en gammel Volvo med en mountainbike og en kano på taget.

Udover de mange faste programmer sender den nye regionale tv-kanal mange nyhedsudsendelser til nordjyderne. Dagens første nyhedsudsendelse går i luften allerede kl. 9.30. På alle hver dage sender der i alt 14 korte nyhedsudsendelser. Alle udsendelser sendes klokken halv. Udover nyhederne på den nye TV2/Nord kanal, så fortsætter TV2/Nord med at sende på de normale tidspunkter på TV2.

Den nye regionale kanal går som nævnt i luften kl. 18.00 onsdag aften, og hvis man vil være sikker på at kunne se med allerede fra premiereaftenen, så skal man lave en ny kanalsøgning i løbet af onsdagen. Kanalen vil være synlig for alle fra kl. 00.01 onsdag. I modsætning til TV2 som fra 11. januar bliver betalingskanal, så koster det ingenting at modtage den nye regionale kanal.

På www.tv2nord.dk kan man læse meget mere om indholdet i nordjydernes nye regionale tv-kanal samt læse om, hvordan man modtager kanalen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Onsdag får nordjyderne ny regional tv-kanal ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger