Madam Duncker i Søndergade er lukket

Madam Duncker i Søndergade er lukket

9. januar 2012 - kl. 8:37 - af

Forretningen, som førte stilfuldt dametøj og accessories har opgivet kampen, fortæller Jens Porsborg. ”Vi fejrede i juni måned 3 års fødselsdag med jazz i gården, og har afholdt flere spændende dameaftner med fulde huse, ligesom vi har deltaget i byens forskellige tiltag, men når man hver dag skal have penge med på arbejde, så må man opgive, og lade folk handle i fred på nettet”.

Jens Porsborg, som er manden bag Madam Duncker, er bekymret for Sæby som handelsby fremover. Han synes det er flot, som Handelsstandsforeningen fik pyntet byen flot til jul. ”Det tror jeg mange er rigtig glade for, og så er investeringen jo gjort. Men tiderne har ændret sig, og handelsmønstret er blevet en kende mere upersonlig og kun fokuseret på pris. Tror fremtiden for Sæby er sommerbutikker med åbent om aftenen og i weekenderne. Trist hvis vi får en helt død by resten af sæsonen”, slutter Jens.

Nu er forretning lukket, alle skilte er tage ned og det er efter et meget kort ophørsudsalg.

6 kommentarer til “Madam Duncker i Søndergade er lukket” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Madam Duncker i Søndergade er lukket”

 • Jeg tror bestemt ikke på den kedelige udvikling, som du påpeger Jens, men hvis ikke alle byens butikker tilsammen, betragter sig selv som et center, og derfor også af sammen grund, er nødt til at stå sammen, ja så kan kun byens største og stærkeste overleve.
  Jeg håber Sæby Handelstandsforeningen,er helt og aldeles klar over, hvor vigtigt det er at alle trækker på samme hammel, og er pisket til at annoncere ud i et større område, for Sæby har noget at byde på.

 • Lise Børresen

  Hvor er jeg ked af at høre min yndlingsbutik er lukket. Bor ikke engang i byen længere men lige den butik leverede sjæl,atmosfære og skøn vedkommende service som end ikke Aalborg har. Niche forretninger er der behov for så vi ikke drukner i “centre” med upersonlig vejledning og service. Trist…

 • Edel Sørensen

  Det er altid trist når en forretning må lukke,meen helt ærligt,der er altså grænse for,hvor mange dametøjsbutikker en lille by som Sæby har brug for.Der er også meget andet vores penge skal bruges til.

 • Inger Frølner

  Så længe at vi er kunder der stadigvæk lægger størstedelen af vores handel i Sæbys butikker så tror jeg stadig at der er håb forude for Sæbys handelsliv.
  Vi kan jo få næsten alt her i byen undtagen hobbyartikler.

  Men på netop dametøjs området var konkurrencen nok blevet for stor i forhold til indbyggertallet. En hurtig optælling viser 11 helårsbutikker med dametøj udover enkelte supermarkeder.
  Men lige meget hvilken butik det er der bukker under så er det da trist ingen tvivl om det.

  Og desværre er det jo ikke os alle som kan tillade sig at kigge bort fra prisen når vi skal forny noget af garderoben.

 • Edel Sørensen

  Inger Frølner.Jeg er helt enig med dig,jeg handler næsten kun lokalt,men går ikke i de allerdyreste butikker,tror der er mange der har det på samme måde.Jeg synes vi har gode butikker med et godt udvalg.Er også enig med dig i vi mangler hobbyartikler,en lille biks,hvor man også kunne få sy artikler,man kan ikke engang købe et stykke stof til en sofapude.Det er måske ikke rentabelt med en sådan forretning.

 • Hans Ole Kalhøj

  Som medlem af Sæby Handelstandsforening kan jeg virkelig kun beklage
  lukningen af Madam Duncker.Det er netop vigtig for en handelsby som Sæby
  at den er så bred som mulig i sit udvalg af specialforretninger.Men som handelsby er netop Sæby helt unik.Og som før nævnt er det et must at vi
  i Sæby netop står sammen om bl.a. de mange arrangementer som vi i Sæby
  Handelstandsforening arbejder hårdt med at arrangere.Og når dette så er sagt
  har vi jo i Sæby masser af oplandskunder både fra egne rækker og Frederikshavn som syntes at Sæby er et besøg værd.Den netop overstået
  julehandel har endnu engang vist sig fra den gode side.
  I skal se venner – Handlen kommer ikke af sig selv – men det skal nok lykkes
  at bevare Sæby som Vensyssels hyggeligste handelsby hvis vi arbejder lidt
  med tingene – God dag til ALLE

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Madam Duncker i Søndergade er lukket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger