Nyt koncept hos Frank´s Restaurant på Havnen

Nyt koncept hos Frank´s Restaurant på Havnen

7. januar 2012 - kl. 12:45 - af

Fra 1. januar har Frank´s restaurant på Havnen 12 i Sæby besluttet også at holde åbent i januar og februar.

Frank Størup, som er indehaver af Frank´s Restaurant, fortæller: ”Mange forretningsfolk mangler i disse måneder et sted, hvor de kan spise frokost med eller uden forretningsforbindelser, ligesom mange sæbynitter der spadserer på havnen, gerne vil kunne nyde en frokost eller en middag i hyggelige omgivelser. Vi har længe – ja faktisk i flere år – puslet med tanke om at prøve at holde åbent i disse to måneder, hvor der normalt er ret stille i Sæby, og vores indtryk er, at folk mangler et sted at hygge sig over et måltid mad.

Samtidig får vi mulighed for at fuldføre vores nye koncept, som betyder, at vi fremover vil anvende 90-95%  nordjyske råvarer, som vi køber hos mange forskellige små nordjyske leverandører”.

Menukortet for de to vintermåneder vil byde på lidt vinterretter og a la carte retter, og åbningstiderne er onsdag til lørdag hele dagen, søndag dog kun til frokost.

Fra første weekend i marts åbner Frank´s Restaurant igen på ”normal” vis, med deres kendte fiske- og skaldyrs buffet m.v.

2 kommentarer til “Nyt koncept hos Frank´s Restaurant på Havnen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Nyt koncept hos Frank´s Restaurant på Havnen”

 • Herligt med et spisested der våger at holde dørene åbne i de mindre profitable måneder. Spændene med ala carte og vinterretter!
  Forstår bare ikke Frank’s sommerkoncept. Hvorfor forsøge at kopiere et allerde velfungerende koncept fra Jensens Fiskerestaurang og så endda kun med et middelmådigt resultat. Hvad med at lave et grillkoncept. Det spiser alle om sommeren.

  Nu våger i jo at holde vinteråbent så hvorfor ikke våge at have jeres helt eget sommerkoncept.

 • Frank Osvald Stjerne Størup

  Hej Skiløber
  Tak for din kommentar ;-D
  Kan fortælle dig at vi ikke forsøger at kopiere nogen, vi arbejder med at bruge lokale nordjyske råvarer. Buffet er mange glade for & laves mange steder i verden. Vi besøges hver år af ca. 30.000 gæster, hvoraf hovedparten er yderst tilfreds. Vi har tænkt at forsætte med, at forbedrer vores buffet, og har ingen planer om at skifte koncept. Der imod er det frit for alle, at lave et grillkoncept på Sæby havn, hvilket vi iøvrigti også laver ved vores cafe’.
  Knus, Kram & endnu engang tak for din kommentar ;-D

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt koncept hos Frank´s Restaurant på Havnen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger