Brand, hærværk og indbrud på døgnrapporten

Brand, hærværk og indbrud på døgnrapporten

5. januar 2012 - kl. 14:24 - af

Nytårsaften bragte en del hærværk på vinduesfacader og døre i Sæby. Flere forretningsdrivende kan fortælle om vinduer, døre og håndtag, som var indsmurt i skosværte og margarine, og Post Danmark fik en postkasse på Skævevej i Brønden ødelagt af fyrværkeri.

Onsdag var der brand i en garage på Enghusvej. Her er det sandsynligvis en kortslutning i en fryser, der har startet det hele.

Kl. 17.30, ligeledes onsdag, blev der meldt om brand på Dybvad Skole på Ildskovvej i Dybvad. Det var dog ikke brand, men fyrværkeri som blev affyret i skolegården, og udviklede så meget røg og flammer, at en forbipasserende troede, der var brand på Skolen.

Natten til torsdag har der været indbrud i Dybvad Boldklub. Her er en rude knust i en terrassedør, og der er fjernet et Panasonic fladskærms TV.

En 18-årig sæbynit blev rutinemæssigt standset på Gl. Aalborgvej kl. 2.00 i nat. Da der var mistanke om spirituskørsel, fik føreren udtaget en blodprøve.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand, hærværk og indbrud på døgnrapporten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER