Nyt ungt partyband med rødder i Sæby

Nyt ungt partyband med rødder i Sæby

4. januar 2012 - kl. 0:26 - af

Snart ser et nyt upcomming band med navnet LADY lyset i Nordjylland. Mange af bandets medlemmer har hjemme i Sæby eller har rødder i byen.

Bandet, som for størstedelens vedkommende går på MGK (Musikalsk Grund Kursus) i Aalborg, spiller disco, funk, soul og pop, og består af: Nicolai Chemnitz – Vokal, Søren Frydkjær – Guitar, Aila Thorup – Bas, Bertil Bille – Trommer, Michael Jonassen – Keys, Jonas Scheffler Kristensen – Trompet, Mads Kart – Trombone og Kristian Nørbjerg Rasmussen – Sax.

Søren og Nicolai startede bandet for lidt over et år siden, og resten af besætningen kom til lidt efter lidt. Det første rigtige job, blev som vinder af Brønderslev “Byens Bedste Band” i 2010, og senere så følger et job på blandt andet “Bålhøj Festival” i Øster Brønderslev i 2010.

Lady spiller efterfølgende forskellige jobs udelukkende med egne kompositioner, og ender med at få sig et navn blandt venner og flere og flere bekendte som et party- disco/funk-band, og deltager ligeledes i Keep On Rocking i Brønderslev.

Deres første koncert i 2012 vil blive på Viva La Revolution 13. januar kl. 22.30 sammen med jazz-trioen ”T.A.G.”, og med Michael Jonassen på Hammond orgel. ”LADY er bedre end nogensinde, og de har det fedeste repertoire klar!
BE THERE – IT WILL BE A BLAST”, skriver bandet på Facebook.

Lady er især inspireret af Prince, Tower Of Power, The Commodores, Earth Wind And Fire, Lee Ritenour, Chic, Stevie Wonder, Thomas Helmig, The Doobie Brothers, James Brown, Isaac Hayes, Le Freak.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt ungt partyband med rødder i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger