Stidsholt holder Åbent Hus på Efterskolernes Aften

Stidsholt holder Åbent Hus på Efterskolernes Aften

2. januar 2012 - kl. 17:22 - af

Stidsholt – Nordjyllands Idrætsefterskole inviterer onsdag d. 11. januar kl. 17.30 – 21.30 i lighed med landets øvrige efterskoler til Åbent Hus på Efterskolernes Aften.

Det vil her være muligt for interesserede at se skolen og få et indblik i, hvordan en almindelig aften i januar foregår på landets nordligste idrætsefterskole.

Samtidig vil man kunne få en orientering om Stidsholts mange tilbud og en snak med lærere og elever både om skolens boglige fag og skolens fire idrætslinjer badminton, fodbold, håndbold og svømning.

Ligeledes vil der være rundvisning på skolen, og køkkenleder Klaus Kjærgaard vil byde på smagsprøver i spisesalen fra skolens kendte køkken.

Endelig vil der i løbet af aftenen være mulighed for at overvære to håndboldkampe i skolens hal.

Efterskolernes Aften er et ny fælles efterskole-initiativ i lighed med Efterskolernes Dag den sidste søndag i september, fortæller forstander Steen Jensen.

Vi håber, rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet om at besøge netop vores skole og høre om, hvordan vi gør tingene på Stidsholt. Samtidig vil vi til besøget orientere om, hvordan det fra politisk hold er blevet besluttet, at det fremover skal være økonomisk overkommeligt for de fleste familier at betale et efterskoleophold for deres børn, slutter forstander Steen Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt holder Åbent Hus på Efterskolernes Aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger