Sæby Håndboldklub til Midtjysk Julecup i Bording

Sæby Håndboldklub til Midtjysk Julecup i Bording

28. december 2011 - kl. 11:40 - af

Tirsdag den 27. december drog 150 glade personer fra Sæby Håndbold Klub af sted til Midt Jysk Julecup i Bording. Spillerne, der er i alderen fra 8-18 år, skal deltage i denne spændende Julecup, og vil først være hjemme igen fredag.

Her på avisen vil vi følge spillerne og hver dag bringe en update på, hvordan det er gået med holdene, sjove fortællinger og bringe nogle billeder fra de oplevelser, som spillerne får på Sæby Håndbold Klub´s traditionsrige Julecup.

Så følg med her på avisen hver dag frem til fredag, når Rasmus Jensen bringer indslag fra turen.

Tirsdag den 27. december

Det blev endelig tirsdag den 27. december, som alle 139 deltagere fra Sæby HK havde set frem til i lang tid. Klubben har igennem mange år haft tradition for at tage af sted til julecup. Denne gang er det 2. gang vi er i Bording. Vi har tidligere været i Bjerringbro og Thy.

Sæby HK deltager i år med 11 hold, hvilket svarer til 120 spillere og ca. 19 trænere/ledere. Klubben er meget stolt over at kunne deltage med sådan et stort antal og med en så stor aldersspredning.

Kl. 12.30 var de 3 busser fyldte, og klar til afgang mod Bording skole, som er overnatningsstedet i år. Vi ligger lidt spredt på skolen, og det kan være lidt ærgerligt for det sociale, som har meget stor betydning på disse ture. Det er på disse ture, vi får skabt meget af den klubånd og samvær på tværs af køn og alder, som vi lever på i dagligdagen.

Køkkenet bød denne aften på en midtjysk udgave af tortillas med kødfyld og salat. Om maden smagte godt, er der meget delte meninger om, men da det er vigtigt med masser at spise på disse cups, er valget om at spise eller ej ikke en mulighed.

3 hold skulle spille deres første kamp tirsdag så det var en god mulighed for at komme af sted alle sammen og lave noget socialt.

Det blev til en sejr til U-14 Drenge og piger, men desværre en lige ved og næsten til U-12 Drenge. I morgen skal alle hold i aktion. Nogle hold spiller 2 kampe og andre spiller 4.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Håndboldklub til Midtjysk Julecup i Bording' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger