Pia Karlsens ønsker går måske i opfyldelse

Pia Karlsens ønsker går måske i opfyldelse

26. december 2011 - kl. 0:02 - af

SaebyAvis har modtaget nedenstående indlæg fra Liberal Alliances Ungdom Vendsyssels formand, Peter Simon Christensen.

Pia Karlsen: En kritik

Pia Karlsen, der sidder i byrådet for Venstre, efterlyser i et indlæg på Kanal Frederikshavn et generationsskifte i byrådet. Jeg mener, at Pia Karlsen bør være påpasselig med hvad hun ønsker sig – hendes ønske kunne meget vel gå i opfyldelse.

Faktum er at sådanne stillinger i Frederikshavn byråd er yderst attraktive for mennesker generelt, men for unge i særdeleshed. De goder man får, de penge man modtager og den indflydelse man kan få er stærke incitamenter, hvilket ligeledes er det repræsentative demokratis akilleshæl; når folk forsøger at få stemmer nok til at indtræde i byrådet, men udelukkende gør det for magten, pengene, goderne og det flotte cv og lader de væsentligste ting – folkene bosat i kommunen og holdningerne – blive reduceret til sekundære ting. Indse, at mange unge gerne fortsætter deres karrierer som levebrødspolitikere, hvilket kun er til skade for folket i den pågældende kommune eller, senere, stat.

Pia Karlsen fremhæver ydermere, at de byrådsfolk, som er placeret nordligst, kan undgå 5-7 timer på landevejen såfremt man fik lavet en politisk arbejdsdag og i stedet så bort fra at skemalægge møder på tidspunkter, hvor de valgtes børn o. l. skal befinde sig andetsteds. Her er der kun at sige, at byrådsmedlemmerne selv finder ud af deres gang på rådhuset, men at justeringer i disse ikke skal have mærkbare effekter på folkene i kommunen.

Pia Karlsens ønske om flere unge i byrådet kan gå i opfyldelse, hvilket ikke er en ting at stræbe efter for Frederikshavn Kommune. Hvad med man begyndte at opdrage lidt på de knap så unge mennesker, som allerede er at finde i byrådet?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pia Karlsens ønsker går måske i opfyldelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER