Lokale dansere søger nye sponsorer

Lokale dansere søger nye sponsorer

26. december 2011 - kl. 7:45 - af

For Mette Dige og Christian Wichmann er endnu et danseår slut, og de kan se tilbage på et år, hvor de har nået deres fælles mål i voksenrækken under Danmarks Sportsdanserforbund.
De har opnået tilfredsstillende resultater ved de danske ranglisteturneringer, og i november bevarede de deres placering i top 20 til DM. Deres drøm om at komme til store internationale turneringer lever fortsat, stedet hvor de kan prøve dem selv og deres dans af.
“Vi har før deltaget i sådanne turneringer i Sverige og her i Danmark, men vi kunne rigtig godt tænke os at prøve at komme lidt længere ud over grænsen, da det giver en masse erfaring” fortæller Mette Dige og fortsætter: “Sportsdans er en rigtig dyr sport, og vi har tit brug for nyt dansetøj og sko”.

Mette har danset i 12 år, og dette år har hun været så heldig at få to lokale sponsorer, så de kan reklamere for Sæby, når de tager rundt til turneringer i ind –og udland. Så skulle der være nogen forretninger/firmaer, som har lyst til at støtte dem og deres sport, så har de stadig ledige pladser til reklame på deres træningstøj og som tidligere stiller de med glæde op i lokalområdet og giver en opvisning.

Dansesæsonen starter allerede igen den 14. januar med en rangliste, som bliver afholdt i Køge samt Copenhagen Open.

Skulle dette have vakt nogens interesse, kan Mette Dige kontaktes her: mette_dige_92@hotmail.com

Video fra årets sidste turnering kan ses herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale dansere søger nye sponsorer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER