Big Band spillede julekoncert med Cæcilie Norby

Big Band spillede julekoncert med Cæcilie Norby

19. december 2011 - kl. 0:35 - af

Jazz By Christmas er Sæby Big Bands traditionsrige julekoncert og blev torsdag for 5. gang spillet i Det Musiske hus i Frederikshavn. Det er også tradition at orkestret inviterer en julegæst. Gæsten var Cæcilie Norby og det blev en uforglemmelig og fantastisk big band oplevelse.

Godt 200 besøgte koncerten med Sæby Big Band og Cæcilie Norby i Det Musiske Hus og fik den meget karakteristiske kvalitetsvare som man som jazznyder rejser et godt stykke for at opleve. En meget veloplagt og karismatisk Cæcilie Norby og et meget glad big band leverede 2 sæt med hovedvægten lagt på jul. Men også Norbys egne ting var på programmet.

En super og uforglemmelig jazzaften i Frederikshavn, hvor Sæby Big Band satte Cæcilie Norby stævne, blev selvfølgelig afrundet med “White Chrismas” og ønsket om en rigtig Glædelig Big Band Jul !

Læs mere og se flere fotos på www.saebybigband.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Big Band spillede julekoncert med Cæcilie Norby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER