Julehilsen fra Borgmester Lars Møller

Julehilsen fra Borgmester Lars Møller

17. december 2011 - kl. 1:47 - af

De første iskrystaller er begyndt at glimte, og mens vi venter på den første sne, kan vi se tilbage på det år, der er gået. Igen i år har kommunens økonomiske udfordringer krævet byrådets fulde opmærksomhed. Et samletbyråd har i fællesskab sat fokus på de langsigtede demografiske udfordringer, vores kommune står overfor. Jeg ser frem til det kommende arbejde i byrådet, som målrettet tager udgangspunkt i disse udfordringer.

På trods af krisen er der grøde i Frederikshavn Kommune. På det maritime område er der gang i en god udvikling med nye investeringer, øget beskæftigelse, planer om havneudvidelser i Frederikshavn og Skagen og flere uddannelsesmuligheder på bl.a. den nybyggede Skagen Skipperskole. Interessen for energioptimering og -renovering af både skibe og bygninger er stigende.

Med disse lettere optimistiske takter ser jeg frem til endnu et år med et stærkt og konstruktivt samarbejde med alle kommunens samarbejdspartnere. Et skulderklap og en stor tak til alle de gode kræfter, der lægger hjerte og energi i at udvikle vores kommune.

Jeg ønsker Jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Lars Møller
Borgmester

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehilsen fra Borgmester Lars Møller' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger