LIONS JYDSKE Aas spreder juleglæde blandt ældre

LIONS JYDSKE Aas spreder juleglæde blandt ældre

14. december 2011 - kl. 10:40 - af

De mange beboere på Sæby, Dybvad, Østervrå og Præstbro ældre centre har de sidste mange år op til jul fået en hilsen fra LIONS Jydske Aas i anledning af den tilstundende højtid. Dette var også  tilfældet i år. Ca. 250 juleroser blev uddelt – og det var som vanligt en meget stor glæde for begge parter, giver som modtager. Den gode julehilsen bliver altid modtaget med stor glæde – og LION medlemmerne kan efter uddelingen atter glædes over, hvor meget en blomsterhilsen medfører af glæde og varme følelser, og det bekræfter at denne tradition skal vare ved.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LIONS JYDSKE Aas spreder juleglæde blandt ældre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER