Sæby slog topholdet fra Fjordager i et spændende opgør

Sæby slog topholdet fra Fjordager i et spændende opgør

13. december 2011 - kl. 11:47 - af

Det blev næsten en tro kopi af første opgør mellem de to hold. Lige så tæt og lige så spændende. Forskellen var i dette opgør, at Sæby kunne holde føringen fra start til slut.

Første periode: Sæby bringer sig foran 9-2 i løbet af de første to minutter. Alle point bliver scoret fra 3-points linen.  Sæby viste fra starten, at de var godt skydende fra distancen. Procenten viste da også 50% for hele perioden, men også spillet  tæt til kurven lykkedes over for et Odense hold ,som ikke var helt klar. I I forsvaret holdt damerne aftalerne. Der skulle passes særligt på den tidligere Sæby spiller Sandie Frandsen, som er en af gæsternes farligste kort.  Hun blev også holdt fra scoringer hele første periode, som Sæby vandt 22-11.

Anden periode: Sæbys Line Ypkendanz bringer hjemmeholdt yderligere foran med 24-11, men herefter vågner gæsterne op. Sandie Frandsen finder kurven fra distancen og er pludselig med i kampen. Det samme gør Odenses høje centerspillere under Sæbys kurv.  Sæbyspillerne bliver fejlet i scoringsforsøg en del gange og bliver sat på straffelinen, men her går det desværre ikke så godt.  Der bliver ”misset” på alle kast, så Odense bringer spænding i kampen med stillingen 26-22. Sæby får sidst i perioden mere styr på skuddene fra distancen,  men det kniber dog stadig med at holde de høje Odense spiller væk fra kurven. Sæbys Signe Brandt scorer dog tre ud af tre straffekast i sidste minut, så Sæby holder føringen på 34-32 ved halvleg.

Tredje periode: Sæby får igen sat første scoring. Denne gang er det Signe Brandt som sætter en 3-point scoring.  Sammen med Henriette Sørensen sætter de Odense under pres.  Fynboerne har rigtigt svært ved at dække af for de to Sæbynitter, som en konstant trussel  både tæt på kurven som fra distancen. så ved periodens slutning er stillingen 53-46.

Fjerde periode: Odense får hentet ind til 55-51 og prøver at sætte Sæbyangriberne under hårdere pres. Det koster dem dyrt med hensyn til personlige fejl, og  igen sættes Sæby spillerne på straffelinen.  Men denne gang er de sikkerheden selv. Charlotte Simonsen og Henriette Sørensen sætter deres straffe to ud af to, og Sæby kan trække sig ud af kampen som vinder med 65-56.

”Det var en stor forløsning endelig at vinde på hjemmebane foran vores trofaste publikum. Vi havde virkelig brug for sejren efter flere foregående dårligt spillede kampe. Det var helt klart en holdindsats i dag, men jeg må dog give en speciel ros til to af profilerne Signe Brandt og Henriette Sørensen, som begge spillede fantastisk godt”, udtaler en glad træner Henrik Hansen efter kampen.  Holdet holder nu kamp pause hen over julen frem til den 15. januar, hvor det går løs igen.

Scoringer for Sæby: Henriette Sørensen 26 point, Signe Brandt 21,Line Ypkendanz 6, Charlotte Simonsen 6, Nanna Jensen 4 og Line Clausen 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby slog topholdet fra Fjordager i et spændende opgør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger