Dobbelt Jysk/Fynsk Mesterskab til Mathias fra Sæby

Dobbelt Jysk/Fynsk Mesterskab til Mathias fra Sæby

13. december 2011 - kl. 0:09 - af

Lørdag blev der danset om Jysk/Fynsk Mesterskab i Århus, hvor der blev konkurreret i både latin- og standard danse som 2 separate turneringer. For det nyoprykkede Frederikshavner par Mathias Nyborg og Annika Kjærgaard blev det en dobbelt sejr idet de fik overrakt sejrspokalen i både Latin og Standard.

Også for de øvrige Frederikshavner par var der flotte resultater. I aldersklassen Minibørn vandt Mikkel Pedersen og Emma Graven Andersen sølv, Junior 1 parret Andreas Mygind og Sandra Hauberg vandt guld i standard og Børn 2 parret Kamma Rahbek og Marianne Pedersen vandt sølv i Latin danse og bronze i standard.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dobbelt Jysk/Fynsk Mesterskab til Mathias fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER