IF Skjold Sæby’s hjemmebane får nyt navn

IF Skjold Sæby’s hjemmebane får nyt navn

12. december 2011 - kl. 1:01 - af

Sparekassen Vendsyssel i Sæby har “købt” Sæby Stadion for de næste 3 år, og det vil fremover komme til at hedde ”Sparekassen Vendsyssel Arena”.

IF Skjold Sæby og Sparekassen Vendsyssel har samarbejdet i flere år. Sparekassen Vendsyssel har blandt andet været sponsor for flere af foreningens ungdomshold og har via Sparekassen Vendsyssels fond, Jerslev doneret 50.000 kr. til et nyt lysanlæg på foreningens træningsbaner i forbindelse med I.F. Skjolds 100 års jubilæum i 2010. Begge parter finder, at tiden nu er moden til at bringe samarbejdet op på et nyt niveau.

”Vi har gennem årene fulgt den positive udvikling, der er sket i Skjold. Ungdomssiden har haft en særdeles positiv medlemstilgang. Og i de senere år har seniorsiden leveret gode resultater, især Jyllandsserieholdet har nærmest skabt fodboldeufori i Sæby, med rigtig mange tilskuere på lægterne til hjemmekampene”, siger Lars Høst, afdelingsdirektør for Sæby afdeling i Sparekassen Vendsyssel, og fortsætter:

”Vi har ønsket at komme med på bølgen og belønne det store frivillige arbejde, der bliver lavet i foreningen, samtidig med at vi får en markant profilering af Sparekassen Vendsyssel på stadion. Og hvordan kunne det blive bedre end ved simpelthen at købe navnet på stadion, så det fremover hedder Sparekassen Vendsyssel Arena. Vi vil gerne vise omverdenen, at Sparekassen Vendsyssel er en markant lokal sparekasse, der støtter op om de lokale foreninger i Sæby og omegn”, forklarer Lars Høst.

Både IF Skjold Sæby og Sparekassen Vendsyssel er utroligt tilfredse med aftalen og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

”Vi håber, at sponsoratet kan hjælpe foreningen videre i den gode udvikling og ikke mindst, at tilskuerne inden alt for længe vil have mulighed for at se Danmarksseriefodbold på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby”, lyder det samstemmigt fra Asger Mortensen, formand for IF Skjold Sæby, og Lars Høst.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby's hjemmebane får nyt navn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger