Hvem sagde: ”Her er jo smukkere end i Skanderborg”?

Hvem sagde: ”Her er jo smukkere end i Skanderborg”?

12. december 2011 - kl. 10:26 - af

Sammen med Sportens Venner arrangerer Dybvad Open Air afskedskoncert med De Gyldne Løver i Arena Nord, lørdag den 11. februar 2012. Det bliver et brag af en fest – og DU kan være med til at vælge “Løvernes” musik!

Billetter til Dybvad Open Air 2012 med bl.a. Sweethearts og Dodo & The Dodos finder du også på www.festivalbilletter.dk her i starten af det nye år.

Dybvad Open Airs “hvem-er-på-plakaten-kalender” gemmer også på en hyldest til Flemming Bamse Jørgensen, der ved den allerførste koncert i Søparken i 2005 udtalte: “Her er jo smukkere end Skanderborg”… Vær med til at byde STIG ROSSEN OG VENNERNE velkommen den 4. august 2012 fra kl. 13 til kl. 02.00 i Søparken i Dybvad.

Se mere på www.dybvadopenair.dk eller mød dem på Facebook

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvem sagde: ”Her er jo smukkere end i Skanderborg”?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER