Julehygge for børn i Sparekassen Vendsyssel

Julehygge for børn i Sparekassen Vendsyssel

8. december 2011 - kl. 12:08 - af

Denne noget kolde, men ellers utrolig flotte december morgen, benyttede Sparekassen Vendsyssels afdeling i Hørby til at byde de mindste fra lokalområdet indenfor til julehygge, med muligheden for både at tegne og afleverer tegninger til ophængning rundt omkring i bankens lokale.
Allerede klokken 9 var de første 16 børn, samt ledere fra Hørby Børnehus fremme ved banken, og alle ventede de spændt på, hvad der nu skulle ske. Indenfor blev de budt velkommen af bankens ansatte iført nissehuer og højt julehumør. Nu skulle der julehygges, og inden alle var kommet af overtøjet havde nogen hurtigt spottet legeafdelingen i banken, som blev testet med lego og biler i lange baner.
Else Simonsen bød herefter indenfor i det “helligste”, som hun fortalte, “her bliver alle de store beslutninger taget, og i dag får i så også lov til at sidde her”. Endnu mere spændte end før fulgte de 16 børn trop til mødelokalet, hvor der både var tusser og ark med tegninger, klar til farvelægning. Ligeledes stod der 16 grønne kasser midt på bordet, det skulle senere vise sig at være madkasser med cacao og lækre boller fra Hørby Bageri til alle de fremmødte børn – lækkert synes de fleste, mens en enkelt eller to ikke synes så godt om cacao.
Inden først hold var færdige, ankom de næste med bussen, fra Torshøj Børnehus, som også havde takket ja til tilbuddet om lidt formiddagshygge i Sparekassen Vendsyssel. De fik også en gave med hjem i form af en flot madkasse med indhold og kunne efter hyggeligt samvær igen vende snuden hjem ad mod Thorshøj. Ialt 11 børn og 3 ledere havde taget turen med bussen, og alle synes godt om bankens initiativ, der tager sin afslutning lige over middag, hvor bankens ansatte besøger dagplejerne i Enigheden i Hørby. “For ingen skal snydes”, slutter en glad og tilfreds Else Simonsen fra Sparekassen Vendsyssels afdeling i Hørby.

I eftermiddag tager Sparekassen Vendsyssel imod “egne” børn i de mange afdelinger, her skal der også julehygges og smages på julelækkerier. Børnene opfordres til at huske en julesok, som skal hænges op i afdelingerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julehygge for børn i Sparekassen Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER