Ris a la mande til alle på Sæby Torv

Ris a la mande til alle på Sæby Torv

7. december 2011 - kl. 11:59 - af

“På loftet sidder nissen med sin julegrød” lyder en gammel kending, men på lørdag er det lidt anderledes, når Sæby Handelsstandsforening og Sæby Borgerforening byder på Ris a la mande til alle interesserede på Sæby Torv. En tilbagevendende tradition som plejer at være et tilløbsstykke, derfor lyder det også fra arrangørerne: “Vi glæder os hvert år til denne dag, det plejer at være rigtig hyggeligt og med en god julestemning”. Hvis man ikke lige er til ris a la mande, er Civitan også på Torvet med Glögg og æbleskiver, så julehyggen er bestemt indenfor rækkevide. Arrangementet starter klokken 11, så vel mødt til en hyggelig lørdag i Sæby, hvor der kan handles i byens butikker til klokken 13. Husk også søndagsåbent fra klokken 12-16.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ris a la mande til alle på Sæby Torv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER