November marked i søsterloge gav flot resultat

November marked i søsterloge gav flot resultat

3. december 2011 - kl. 0:46 - af

Søsterloge nr. 54 GRY afholdt sidst i november det traditionelle november marked. Igen i år blev det noget af et tilløbsstykke. Kl. 18 blev dørene slået op og i løbet af få minutter var alle pladser besat ved de smukt pyntede borde. Fhv. inspektør Grethe Jensen bød velkommen, og stemningen kom hurtigt i top takket være den lækre mad, som en masse frivillige søstre havde tilberedt. Søster Astrid Hartvig spillede til de omdelte sange og var som sædvanlig med til at hygge om gæsterne.

I løbet af meget kort tid havde publikum købt både lodder til det store lotteri med et væld af dejlige gaver. Det hjemmelavede syltetøj, rødbeder, kager, boller og friske grøntsager fik også hurtigt ben at gå på – ligesom de meget smukke juledekorationer og kranse var et hit. Der var også stor interesse for det flotte loppemarked.

Logen er stor tak skyldig til alle de forretninger i både Sæby og Frederikshavn, der sponserede de fine gaver – uden dem og alle de søstre, der har gjort et kæmpe frivilligt arbejde, kunne de ikke have indsamlet i alt kr. 15.324,00 – et beløb, der udelukkende vil blive brugt til humanitært arbejde.

Loge søstrene i både Sæby, Frederikshavn og Skagen glæder sig allerede til at byde velkommen til november marked i 2012.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'November marked i søsterloge gav flot resultat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger