Julestemningen jages på Hørby Ungdomsskole

Julestemningen jages på Hørby Ungdomsskole

2. december 2011 - kl. 12:10 - af

Jul og traditioner hænger sammen, og jagten på både traditioner og julestemning var i høj grad det, der prægede eftermiddagen lørdag den 26. november, hvor Hørby Ungdomsskole havde indbudt til julehygge for elevernes familier, og godt 600 mennesker havde således fundet vej til efterskolen for at være med i indledningen på jule- og adventstiden.

Skolens Musik- & Dramalinie havde i ugerne forinden arbejdet med et julestykke, hvor eleverne havde haft til opgave på baggrund af nogle få elementer – f.eks. en væltet skraldespand – at bygge en scene op over en lille historie, der så skulle indgå i forestillingens helhed, hvor det overordnede tema naturligvis var ’Jul’.

Eleverne blev på den måde udfordret både i rollen som tekstforfattere, men også opgaven med at give historien liv på scenen blev der prøvet kræfter med. Arbejdsformen her var en slags premiere på det, som venter hele Musik- & Dramalinien, når man efter nytår tager fat på årets Hørby-Musical, der får premiere i slutningen af marts. I den forbindelse skal alle ca. 80 elever, som er med i Musik & Drama udfylde hver deres plads i det store musicalmaskineri, således at både musik, skuespil, sang og teknik finder sammen i et stort projekt.

Julearrangementet den 26. november gav også gæsterne mulighed for rundt i skolens lokaler at opleve det arbejde, som Hørby Ungdomsskole gør i dagligdagens undervisning, hvor grundlaget for læring er teorierne om De mange Intelligenser – i dagens anledning dog i en speciel juleudgave .

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestemningen jages på Hørby Ungdomsskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER