1. december: Vollerup Gård og den røde ko

1. december: Vollerup Gård og den røde ko

1. december 2011 - kl. 14:17 - af

Der vil igen i år være en online julekalender på SæbyAvis.dk og SkagensAvis.dk. I samarbejde med fire medlemmer af en skrivegruppe her fra Vendsyssel udkommer der hver dag et nyt afsnit online, indtil juleaften.

Her er hvad gruppen har skrevet om sig selv:

Vi er en skrivegruppe i Vendsyssel, der har eksisteret i 3 år. 4 af os besluttede sidste december at lave en julekalender sammen. Det blev til lidt af et eventyr, som vi havde meget sjov med selv, mens vi sendte det til videre ”julebryg” hos hinanden på skift, efterhånden som december måned skred frem. I år har vi redigeret den en smule og besluttede, at prøve, at sende den ud på SaebyAvis og SkagensAvis.dk.

Gruppen består af :

Karen Bang, Lars Søndergaard, Anita Poulsen, og Helen Jacobsen. Helen har taget fotografierne til julekalenderen. Julekalenderen vil muligvis til næste år udkomme som juleeventyr på BOD.dk, i lettere revideret udgave.

Klik på linket herunder for at læse 1. afsnit af : ”Nisserier og eventyrlige overraskelser op til jul”  ……. Æ .. Wendelbo nissehistorie fra Børglum By og omegn.

1. december

En kommentar til “1. december: Vollerup Gård og den røde ko” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “1. december: Vollerup Gård og den røde ko”

  • Den gamle nisse

    Ja nisser er utilregnelige men man skal være ordentlige med dem.

    En god historie.

    Jeg glæder mig til næste afsnit

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1. december: Vollerup Gård og den røde ko ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER