Økonomiudvalget iværksætter revison af udbudspolitikken

Økonomiudvalget iværksætter revison af udbudspolitikken

1. december 2011 - kl. 9:35 - af

Det blev på byrådsmødet i aftes besluttet, at iværksætte en revision af Frederikshavn Kommunes udbudspolitik. Dette kommer i kølvandet på den sidste tids debat om kammerateri og underholdsaftaler enkelte entreprenører og kommunen imellem.
Det var Liberal Alliances Peter Laigaard og Socialdemokraternes Ole Rørbæk, der fik emnet sat på dagsordenen. Peter Laigaard påpegede ved den lejlighed, at Liberal Alliance gentagne gange har rejst dette spørgsmål omkring, hvor få opgaver man rent faktisk udbyder.

Peter E. Nielsen fremsatte forslag om at Økonomiudvalget iværksætter en revision af kommunens udbudspolitik, og forslaget kom til afstemning i salen. Her stemte 30 for forslaget, og kun en nemlig Socialdemokraten Erik Kyed Trolle stemte imod.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget iværksætter revison af udbudspolitikken ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER