Sæby Big Band spiller Julekoncert i Skagen

Sæby Big Band spiller Julekoncert i Skagen

30. november 2011 - kl. 6:43 - af

Torsdag den 8. december kl. 19.30 giver Sæby Big Band julekoncert på Kappelborg i Skagen.

Big bandet, som ikke siden Kronprinseparrets besøg har givet koncert i Skagen, vil være tilbage i stærkeste opstilling og klar til at give den for fuld skrue på Danmarks nordligste kulturhus. Det er en koncert som dette fuldt besatte big band glæder sig meget til spille for forhåbentlig fulde huse. Big bandet medbringer egne sangere og koncerten bliver i 2 sæt à ca. 45 minutter. Programmet kommer til dels til at bestå af en del udvalgte julenumre, arrangeret for big band og en del af orkestrets øvrige repertoire. Således vil der både blive budt på en masse jazz men ligeledes ballader og eksempelvis en funky version af Rudolph The Rednosed Reindeer.

Endvidere spiller bandet en del af et repertoire, som orkestret skal spille med sangerinden Cæcilie Norby i Det Musiske Hus i Frederikshavn den 15. december. Det er numre som Big Time, My Man, Dead Princess, Girl Talk, Spinning Wheel, Come Love for at nævne nogle eksempler.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Big Band spiller Julekoncert i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger