Juletræsfest i dagplejen i Sæby – trods det dårlige vejr

Juletræsfest i dagplejen i Sæby – trods det dårlige vejr

27. november 2011 - kl. 15:56 - af

Søndag den 27/11 2011, holdt forældrerådet for dagplejen i Sæby deres årlige juletræsfest, i ”Manegen”.

I år var der kæmpe opbakning fra glade forældre og børn. ”I alt var vi ca. 180 mennesker” siger formand for forældrerådet Louise Jæger Jeppesen.

Juletræsfesten er berammet til et par timer sidste søndag i november. ”Vi arrangerer det således, at vi laver plads til de tilmeldte, så de sidder dagpleje vis. Dagplejerne er desværre ikke med, som ved vore øvrige arrangementer er det ikke manglende vilje fra deres side, men fordi de ikke får timer til at deltage i forældrearrangementer mere. Det betyder, at skulle dagplejerne deltage, skulle det være i deres fritid, efter en arbejdsuge der i forvejen er på 48 timer”.

Dog har forældre, børn og søskende en hyggelig formiddag alligevel. ”ud over hygge, havde vi sædvanen tro, besøg af Nissemor Joanna – som synger og danser om juletræet med os, og til sidst uddeler godteposer til alle børn” fortsætter Louise Jæger Jeppesen.

Forældrerådet har netop haft valg til det råd der skal overtage fra januar 2012. ”Vi er mange der fra det ”gamle råd”, der har valgt at takke af for nu – vi ønsker det nye råd alt mulig held og lykke med arbejdet fremad, og håber at forældre fortsat vil vise den store opbakning til de ting rådet arrangerer, som hidtil – det er jo alt sammen for at skabe aktiviteter for vores børn i dagplejen” – slutter Louise Jæger Jeppesen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræsfest i dagplejen i Sæby - trods det dårlige vejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger