Hirtshals Spillemandslaug aflagde Sæby et besøg

Hirtshals Spillemandslaug aflagde Sæby et besøg

27. november 2011 - kl. 1:27 - af

Onsdag satte Hirtshals Spillemandslaug gang i Sæby Pensionist og Efterlønsklub med deres dejlige folkedansermusik og andre gode folkemelodier, ligesom de spillede for til flere fællessange fra sangbogen, så alt i alt en virkelig god eftermiddag med meget godt violinspil.
Sidste gang inden jul er onsdag  30. november, hvor der holdes juleafslutning, med besøg af Trækfuglene fra Rønnerhavnen. De skulle, efter hvad der er oplyst, have julesolister med denne dag, så derfor bliver alle modtaget af julemandens hjælpere denne dag. Sædvanen tro har de rigtig meget på programmet, så derfor slutter dagen først kl. 16.30.
Lørdag den 3. december er der julefrokost i klubben, inden alle går på en tiltrængt juleferie, men klubben starter friske op igen onsdag den 11. januar 2012, hvor et fuldt forårsprogram vil blive præsenteret.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hirtshals Spillemandslaug aflagde Sæby et besøg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger