Julehyggen i højsædet til “Gammel Jul på Sæbygaard”

Julehyggen i højsædet til “Gammel Jul på Sæbygaard”

26. november 2011 - kl. 19:38 - af

Denne lørdag kunne det store gamle slot endnu engang slå dørene op til ”Gammel Jul på Sæbygaard”. Sidste års uvejr satte sine spor på besøgstallet, så forhåbningerne om fremgang var til at spore hos arrangørene inden dagens åbning. Udover et mere tåleligt vejr, havde arrangørene også lagt sig i selen for at gøre det ekstra hyggeligt i år. Julebelysning over broen, nye hyggelige julehytter i Slotsgården og meget andet har løftet julehyggen til nye højder på Sæbygaard. Ligeledes har de mange, som ligger utrolig mange timer i denne tilbagevendende begivenhed gjort alt for, at de besøgende kommer i den rette stemning, med alt fra teater til arbejdende værksted, duften af æbelskiver og glögg fra slotskælderen.

De nye hytter som specielt er bygget til “Gammel Jul på Sæbygaard”, pryder også gårdspladsen med deres juleudsmykning, og det traditionsrige juletræ er såmænd også på sin plads. Sidst er der de mange forretninger, som tilbyder alt til julen fra sild over spegepølser til den hjemlige hygge, alt er 112% i orden og fortjener bestemt et besøg.

I morgen søndag kan man så ydermere køre gratis med de hyggelige juletog, som Handelsstandsforeningen har sat i rute fra Sæbygaard Slot og til midtbyen, hvor det store juletræ og den nye julebelysning tændes klokken 16. Toget kører med ca. 45 minutters interval og starter kl. 12.00, når butikkerne åbner og slutter ved Slottet kl. 17, når byens forretninger atter lukker denne første søndag i advent.

Nu kan arrangørerne og Handelsstandsforeningen så kun krydse fingre for, at det hele ikke blæser væk, men mon ikke det lykkedes det hele alligevel. Både Slottet og byens butikker er åbne og det er uanset storm, regn eller andre vejrlige unoder!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger