Støttekoncert lørdag aften for Danmarks fattige børn…

Støttekoncert lørdag aften for Danmarks fattige børn…

25. november 2011 - kl. 14:01 - af

SFU Frederikshavn har arrangeret en støttekoncert til fordel for Red barnet. I Danmark er der 65.000 børn, der lever i fattigdom. De har ikke mulighed for at gå til fodbold, håndbold osv., for det er der simpelthen ikke penge til, og når læreren sender en invitation ud til den årlige lejerskole, så må forældre sige “nej”. Børnene er magtesløse og kan intet gøre mod situationen, og derfor siger vi “nej” til børn, som er nødt til at leve i fattigdom. SFU sætter skub i forandringen og hjælper de fattige.
Lørdag den 26. november er der støttekoncert under navnet “Ungdom mod fattigdom” kl. 20 i Maskinhallen i Frederikshavn. Alle er velkomne, og man behøver ikke støtte SFU, men kan bare have en god aften! Alt overskuddet går til Red Barnet. Til koncerten spiller Dr. Lyd, Unicorn Past Bazooka og Juliana. Vi håber på at se en masse mennesker, så vi sammen kan samle penge ind til børnene og i fællesskab sige “nej”, oplyser SFU Frederikshavn, som dækker hele kommunen fra Skagen i nord til Sæby i syd.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støttekoncert lørdag aften for Danmarks fattige børn...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER