Sæby og Omegns skytteforening truet af lukning

Sæby og Omegns skytteforening truet af lukning

25. november 2011 - kl. 6:59 - af

Grundet den forestående afvikling af Sæby og Omegns Skytteforening afholdes der ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 1 dec. Kl. 19.00 med et eneste punkt på dagsorden ”Nedlukning af foreningen”.

Generalforsamlingens formål er ikke at lukke foreningen, men vejre om der findes mulighed for etablering  af en redningsplan. Det er udelukkende på grund af vigende medlemstal med skrantende økonomi til følge der har medført dem meget beklagelige situation.

Derfor opfordres alle såvel ny som tidligere medlemmer til at møde op og støtte op om bevaringen af Sæbys ældste forening. Generalforsamlingen afholdes i Sæby hallen i skytteforeningens lokale.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Sæby og Omegns skytteforening truet af lukning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER