Arrangement i børnehøjde – Nissebryllup på St.Toftelund

Arrangement i børnehøjde – Nissebryllup på St.Toftelund

25. november 2011 - kl. 5:27 - af

Torsdag den 24 november var der hyggeligt samvær i St.Toftelund børnehave. Forældrerådet havde arrangeret julehygge med juleklip, fremstille dekorationer i lange baner, spise æbleskiver og vaniljekranse (også i lange baner) og så var der den store event – Juleteater. Børnene var klædt i nisse og muse tøj, nogen lige fra morgenstunden, og de kunne næsten ikke vente.

Forældrene ankom kl. 14.00 og havde lys og div. pynt med, men børnene havde forinden også været hos naboen, nemlig skoven, og finde pynt. Der var stillet borde og stole an i den store sal, samt stole til publikummet ved teateret.

Nogen af børnene havde i ugerne før haft travlt med at øve til overraskelsen nemlig teateret ”da Nisse og Mille blev gift”. Der blev sunget: Søren Banjomus, På loftet sidder nissen, og julebal i nisseland. Dagen sluttede kl. 16.00. Alt i alt et fantastisk arrangement på St. Toftelund.

2 kommentarer til “Arrangement i børnehøjde – Nissebryllup på St.Toftelund” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Arrangement i børnehøjde – Nissebryllup på St.Toftelund”

  • Mange tak til st. toftelund for en rigtig hyggelig eftermiddag- en dejlig oplevelse for både børn og voksne.
    Fra en stolt forældre til en “jule-rotte “

  • Mette Frederiksen

    -også en stor tak herfra. Det var en hyggelig eftermiddag. Hvor er det fantastisk at St. Toftelund har både pladsen og energien til sådan et arrangement! 🙂
    1000 tak (Mor til NisseMille)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arrangement i børnehøjde - Nissebryllup på St.Toftelund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER