Søsterloge afholder stort november marked

På grund af corona-pandemien, kunne den årlige uddeling ikke foregetages i ordenens logebygning i Frederikshavn.

Søsterloge afholder stort november marked

24. november 2011 - kl. 1:14 - af

Tirsdag den 29. november kl. 18 afholdes november marked på Übersachsvej nr. 2 i Frederikshavn. Det er Søsterlogen nr. 54 GRY – F, der står for det årlige november marked til fordel for humanitært arbejde.

Alle er hjertelig velkomne, og der er mulighed for at få lidt lækkert at spise og drikke til meget rimelige penge. Der vil være et stort lotteri med flotte gevinster doneret af søstre og byens forretninger, og mange søstre har lavet hjemmelavet syltetøj, bagt kager og boller, ligesom der vil være forskellige hjemmeavlede grøntsager o.lign., og et loppemarked med spændende effekter.

Det gælder om at komme i god tid, da der sædvanligvis bliver rift om de mange dejlige ting og sager, så samtidig med at man glæder sig selv, glæder man andre, da overskuddet udelukkende går til humanitært arbejde.

Søsterloge nr.54 GRY har søstre både i Sæby, Frederikshavn, Sindal og Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søsterloge afholder stort november marked ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER